Πως συνδέω το Playstation 5 με την τηλεόραση και το Internet (WiFi και Ethernet)

Σύνδεση PS5 με Τηλεόραση και Internet

Σε παλαιότερο άρθρο είδαμε πόσο εύκολη είναι η διαδικασία σύνδεσης του Playstation 4 με την τηλεόραση και το ίντερνετ. Ακριβώς το ίδιο θα δούμε σήμερα αλλά με το νεότερο μοντέλο, το Playstation 5. Μπορεί για πολλούς η διαδικασία να είναι εύκολη, εφόσον το έχουν κάνει πολλές φορές, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο, άρα μια βοήθεια θα ήταν βάλσαμο γι' αυτούς. Εξάλλου, τα νούμερα σε τέτοιου είδους απλές διαδικασίες, «μιλάνε» από μόνα τους, αφού το προηγούμενο άρθρο είχε πάνω από 30.000 επισκέψεις. 

Για να συνδέσουμε το Playstation 5 με την τηλεόραση, αρκεί να έχουμε ένα καλώδιο HDMI που από τη μία άκρη το «κουμπώνουμε» στη μοναδική HDMI είσοδο του Playstation 5 και από την άλλη άκρη, σε οποιαδήποτε θύρα HDMI στην τηλεόραση. 

Για τη σύνδεση του Ethernet, είναι απλή η διαδικασία, αρκεί να έχουμε και πάλι το αντίστοιχο καλώδιο, όπου το συνδέουμε στις αντίστοιχες θύρες της παιχνιδοκονσόλας και του Ρούτερ. 

Για την ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi, η διαδικασία είναι εξίσου απλή, αρκεί να μπούμε στις ρυθμίσεις της κονσόλας και από το κατάλληλο μενού να κάνουμε αναζήτηση του WiFi του σπιτιού μας. 

Φυσικά, για όλα αυτά, σου έχω ένα επεξηγηματικό βίντεο από τον Πάνο και το κανάλι του στο Youtube «Retropolis Greece», που δε θα σε αφήσει με απορίες. 

Απόλαυσε το βίντεο:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram