TinyWow - Μια δωρεάν web εφαρμογή που έχει »της Παναγιάς τα μάτια»

TinyWow - Δωρεάν πολυεργαλείο


Είναι μερικές web εφαρμογές που είναι διαμάντια. Γεμάτα με δωρεάν εργαλεία που για τον μέσο χρήστη αποτελεί βάλσαμο. Παλαιότερα, είδαμε το ilovepdf και τα εργαλεία του που χρησιμοποιεί για έγγραφα PDF.

Κάτι παρόμοιο είναι και το TinyWow που αδυνατούμε να περιγράψουμε όλες του τις λειτουργίες. Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο, έναν ελβετικό σουγιά, που συν τοις άλλοις, εμπεριέχει και τα εργαλεία που βλέπουμε και στο ilovepdf.

Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή των PDF. Επικεντρώνεται κυρίως στη μετατροπή των PDF σε διάφορες μορφές αλλά και το αντίστροφο. Δεν λείπουν και τα κλασσικά αλλά άκρως χρήσιμα εργαλεία όπως να ενώνουμε ή να χωρίζουμε τα pdf, προσθήκες σελίδων και κλείδωμα του αρχείου.

Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των εικόνων. Μπορούμε να μετατρέψουμε ό,τι τύπο εικόνας έχουμε σε ό,τι τύπο θέλουμε. Έχουμε και κάποιες ακόμα επιλογές για μετατροπή σε PDF ή Powerpoint. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η επιλογή για αφαίρεση του φόντου, η προσαρμογή μεγέθους αλλά και η δημιουργία φωτογραφίας προφίλ.

Η τρίτη κατηγορία είναι για τα βίντεο. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε. Και εδώ έχουμε τη δυνατότητα μετατροπής από το ένα πρότυπο βίντεο στο άλλο. Επιπροσθέτως έχουμε και επιλογές μεταξύ αρχείων ήχου αλλά και μετατροπή βίντεο σε ήχο και το αντίστροφο. Δεν σταματάει όμως εκεί και προσφέρει και κατέβασμα βίντεο από λινκ του Facebook, Instagram και TikTok. 

Η επόμενη κατηγορία είναι πιο εξειδικευμένη. Έχουμε τις επιλογές για μετατροπή μεταξύ αρχείων XML, JSON, CSV, EXCEL.

Στο τέλος μάς άφησε το καλύτερο. Η τελευταία κατηγορία έχει είναι αυτή με τα πιο εξεζητημένα εργαλεία. Η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι η μετατροπή ενός site σε εικόνα ή PDF. Στην ουσία παίρνει ένα πλήρες screenshot και το μετατρέπει ακόμα και σε QR code.

Σε μια προσπάθεια να δείξουμε το μέγεθος των επιλογών, μετρήσαμε τα εργαλεία και ήταν 175! Και όλα δωρεάν!

Συντάκτης του άρθρου: Κορμπέτης Νικόλαος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram