e-Table - Online πλατφόρμα για κρατήσεις σε εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όχι μόνο

κράτηση τραπεζιού online σε μαγαζιά

Το e-table είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις δωρεάν κράτηση για τραπέζι σε πολυάριθμα μαγαζιά όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ κ.ά. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε φτιάχνοντας το δικό σου λογαριασμό είτε κατευθείαν με την εύρεση των καταστημάτων. Οι περιοχές που περιλαμβάνονται στο e-table είναι πολλές, όπως η Αθήνα, η Θεσαλλονίκη, η Ρόδος, η Καλαμάτα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η αναζήτηση που θα κάνεις μπορεί να αφορά κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί, τοποθεσία, κατηγορία ή κουζίνα. Μάλιστα, το e-table σε πληροφορεί και για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των επισκεπτών. Αφού εισάγεις το πρώτο κριτήριο της αναζήτησής σου, θα πρέπει να βάλεις τον αριθμό των ατόμων, την ημερομηνία και την ώρα που θα ήθελες να επισκεφθείς το μαγαζί. Έπειτα, το e-table θα κάνει τη δουλειά του. Θα σου εμφανίσει τις κατάλληλες επιλογές για τα κριτήρια που έχεις θέσει, κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να διαλέξεις την καλύτερη για το γούστο σου!

Μπορείς να βάλεις διάφορα κριτήρια στην αναζήτησή σου, όπως την κατηγορία τιμής, το στιλ του μαγαζιού, υπο-περιοχές στις οποίες θέλεις να ψάξεις, κουζίνες και άλλα χαρακτηριστικά (π.χ. covid-free, vegan, ρομαντική ατμόσφαιρα). Έχεις επίσης τη δυνατότητα να δεις διάφορα μενού και φωτογραφίες από τα μαγαζιά, αλλά και να διαβάσεις κριτικές, ώστε να καταλάβεις τι εντύπωση αφήνει το εκάστοτε μαγαζί στους επισκέπτες που το επιλέγουν.
 
Αν εγγραφείς στο e-table τότε θα μπορέσεις να συλλέξεις πόντους με κάθε σου κράτηση και κριτική, κάτι που μεταφράζεται σε εκπτώσεις και άλλα προνόμια σε μελλοντικές σου κρατήσεις. Για να γίνεται η διαδικασία πιο εύκολη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του e-Table για Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.e-table.gr
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram