Γκραν Πρι Άμπου Ντάμπι - ΔΩΡΕΑΝ και ΖΩΝΤΑΝΑ ο τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος Formula 1

live αγώνας F1

 
Σημαντική η σημερινή ημέρα, καθώς διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ο αγώνας ξεκινά στις 14:55 και όπως πάντα θα μεταδοθεί εντελώς δωρεάν (livestream) μέσω των καναλιών της ΕΡΤ αλλά και από την online πλατφόρμα του ERTFLIX. 

Μπορεί η μάχη του πρωταθλήματος να έχει ήδη τελειώσει και ο Μαξ Φερστάπεν να έχει ήδη πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο του, όμως ο αγώνας του Άμπου Ντάμπι είναι μοναδικός. Είναι ο τελευταίος αγώνας του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θα εκκινήσει για τελευταία φορά μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη F1 στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ήδη συγκινήσει τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και θεατές με την απόφασή του και το κλίμα σίγουρα θα είναι εορταστικό, όπως του αξίζει.
 
Η εκκίνηση στις 14:55, ζωντανά και δωρεάν στο παρακάτω link. Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Άγγελος Σταθακόπουλος.


Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram