FxSound - Ο απόλυτoς δωρεάν ενισχυτής ήχου για Windows

Ο καλύτερος δωρεάν ενισχυτής ήχου για Windows λέγεται FxSound

Για πάνω από 20 χρόνια, το FxSound (ή αλλιώς DFX Audio Enhancer) ήταν ένα εμπορικό λογισμικό για την ενίσχυση του ήχου για υπολογιστές με Windows. Πρόσφατα, η ομώνυμη εταιρία αποφάσισε να διαθέσει το FxSound εντελώς δωρεάν.
Στην εύλογη ερώτηση, γιατί να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, οι δημιουργοί του προγράμματος αναφέρουν: «Η αποστολή μας είναι να καταστήσουμε τον υψηλής ποιότητας ήχο προσιτό σε όλους, και όχι μόνο σε εκείνους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά το λογισμικό μας ή τα ακριβά ηχεία και ηχοσυστήματα».

Έτσι λοιπόν, είτε θέλεις ενίσχυση της έντασης ήχου, ενίσχυση του μπάσου, καλύτερη ποιότητα ήχου ή ένα εύχρηστο EQ για τα Windows, το FxSound θα σε καλύψει απόλυτα. 
Ειδικά αν χρησιμοποιείς χαμηλής ποιότητας ηχεία, το FxSound είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό για την ενίσχυση της έντασης, και θα δεις θεαματική διαφορά από πριν.  

Πέραν τούτου, το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, το κάνει προσιτό και σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με παρόμοιες εφαρμογές όπως είναι το FxSound.

σ.σ: Το δοκίμασα σε δικά μου ευτελές ηχεία και είδα τεράστια διαφορά ως προς την ένταση του ήχου αλλά και ειδικότερα στα μπάσα και την ποιότητα. Το προτείνω με κλειστά μάτια. 

Έκδοση: 1.1.16.0
Μέγεθος: 48.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: FxSound
Πηγή: Fxsound.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram