Kimbino - Όλα τα φυλλάδια και οι προσφορές ελληνικών σούπερ μάρκετ και καταστημάτων

 προσφορές εβδομάδας ιστοσελίδα με φυλλάδια

Όταν θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές ή πρόκειται για να βγεις για ψώνια, είναι καλό να έχεις μια εικόνα για τις προσφορές που τρέχουν στα μαγαζιά. Το Kimbino είναι η ιστοσελίδα που θα σε βοηθήσει σε αυτό και θα γίνει ο απαραίτητος οδηγός σου κάθε φορά που θα προγραμματίζεις μία βόλτα για ψώνια στα μαγαζιά, αλλά και στο σούπερ μάρκετ.

Το Kimbino είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη για την καθημερινότητά σου ιστοσελίδα, που συγκεντρώνει φυλλάδια από ελληνικά σούπερ μάρκετ και μεγάλα καταστήματα. Περιλαμβάνει επτά διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που σε «παίρνουν απ' το χέρι» για να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις, οι οποίες είναι: Σούπερ Μάρκετ, Ηλεκτρονικά, Σπίτι και Κήπος, Μόδα, Υγεία και Καλλυντικά, Αθλητικά και Άλλο. Η ποικιλία των καταστημάτων είναι τεράστια και περιλαμβάνει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλά και λιγότερο δημοφιλείς, γνωστά καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αλυσίδες επίπλων, αγαπημένα στο κοινό καταστήματα ρούχων και αθλητικών ειδών, μέχρι και βρεφικά είδη.

Η ιστοσελίδα σε πληροφορεί για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κάθε φυλλάδιο βρίσκεται σε ισχύ, στο κάτω μέρος του. Επίσης, επισημαίνει και πόσες ημέρες ακόμη απομένουν μέχρι να λήξει. Μ' ένα κλικ, πατάς «Άνοιγμα φυλλαδίου» και μπορείς να δεις τα προϊόντα και τις προσφορές που υπάρχουν σε αυτό.

Μπορείς ακόμη και να επιλέξεις την τοποθεσία σου, ώστε να προσαρμοστούν τα αποτελέσματα, επιλέγοντας την περιοχή σου από το πλαίσιο «Τοποθεσία», στην επάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας. Αν θέλεις, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και  δικό σου λογαριασμό  στην ιστοσελίδα, κι αν θέλεις να λαμβάνεις e-mail με ενημερώσεις και ειδικές προσφορές.

Τέλος, το Kimbino έχει και την αντίστοιχη δική του εφαρμογή για Android smartphone.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kimbino.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram