Πόσοι και ποιοι άνθρωποι βρίσκονται στο διάστημα αυτή τη στιγμή;

Διάστημα αστροναύτες τώρα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο διάστημα τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε; Την απορία αυτή μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου τη λύσει το howmanypeopleareinspacerightnow, όπως εμφανώς δηλώνει το όνομά του. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, με πολύ απλό και σύγχρονο σχεδιασμό, η οποία σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα άτομα που βρίσκονται στο διάστημα τη στιγμή που έχεις επισκεφθεί τη σελίδα.

Το πρώτο πράγμα που θα δεις μόλις μπεις στο howmanypeopleareinspacerightnow είναι ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται στο διάστημα, με φόντο μια μεγάλη και πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της Γης από το διάστημα. Αν κατέβεις λίγο παρακάτω, μπορείς να αντλήσεις περαιτέρω πληροφορίες. Για παράδειγμα,  υπάρχει η λίστα αυτών των ατόμων με το όνομα, την εθνικότητα και την ειδικότητα του καθενός, καθώς και το πόσες μέρες μετρούν αυτοί οι άνθρωποι στο διάστημα, ο καθένας ξεχωριστά. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε άτομο, θα οδηγηθείς στην σελίδα του στο Wikipedia. Εκεί μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για αυτό, να μάθεις το βιογραφικό του αλλά και περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή στην οποία βρίσκεται.

Το howmanypeopleareinspacerightnow είναι διαθέσιμο και ως εφαρμογή, συμβατή με iOS συσκευές, την οποία μπορείς να κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα από τη σελίδα της App Store. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορείς να βλέπεις διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που προέρχονται από το διάστημα, θα μπορείς να εξευρευνήσεις την ταυτότητα του κάθε αστροναύτη και πολλά ακόμη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: howmanypeopleareinspacerightnow.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram