Oscars.org - Η ιστοσελίδα της ιστορικής τελετής κρύβει μία τρομερή βάση δεδομένων με ταινίες και υποψηφιότητες

όσκαρ νικητές κατηγορίες υποψηφιότητες
 
Το Oscars.org είναι η επίσημη ιστοσελίδα των ομώνυμων βραβείων, τα οποία είναι παγκοσμίως γνωστά και τραβούν όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αν σου αρέσει ο κινηματογράφος και αγαπάς τα όσκαρ, αυτή η ιστοσελίδα θα σε βοηθήσει να μπεις ακόμα πιο μέσα στο λαμπερό τους κόσμο.

Στο Oscars.org μπορείς να βρεις τα πάντα για τα βραβεία. Ειδήσεις, εκδηλώσεις, ιστορικά στοιχεία. Και αν είσαι παθιασμένος με ταινίες και τις υποψηφιότητες, σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη η πλούσια βάση δεδομένων που διαθέτει, με τις ταινίες, τα βραβεία και τους/τις υποψηφίους/-ιες για κάθε χρονιά. Η βάση περιλαμβάνει τα πάντα από την έναρξη των βραβείων μέχρι και σήμερα, ακόμη και τις ομιλίες των νικητών. Αρκεί να βάλεις κάποια συγκεκριμένα κριτήρια που ανταποκρίνονται στην αναζήτησή σου. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, είναι ότι το Oscars.org έχει αρχείο με φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορείς να εξερευνάς για ώρες.

Μέσα από πέντε βασικές ενότητες, Awards, Museum, Explore, Learn και Academy Gold, αλλά και άλλες μικρότερες κατηγορίες, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για το μαγικό κόσμο των Oscar και να δεις πράγματα που ίσως δεν ήξερες μέχρι τώρα, ακόμα κι αν ήσουν φανατικός οπαδός της τελετής. 
 
Το αρχείο και οι πληροφορίες της ιστοσελίδας είναι σχεδόν ανεξάντλητες και αναφέρονται σε κάθε ενδιαφέρουσα πτυχή των βραβείων και του παρασκηνίου πίσω από αυτά. Σίγουρα αν είσαι σινεφίλ, εδώ είναι το «σπίτι» σου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.oscars.org/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram