Δωρεάν Online σεμινάριο για ενήλικες: «Εισαγωγή στην Πληροφορική με απλά λόγια»

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής για ενήλικες

Τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να τις χάνεις με τίποτα! Ειδικά αν είσαι ενήλικας και η σχέση σου με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο, δεν είναι το φόρτε σου. 

Ο Γιάννης Φαρσάρης, Καθηγητής Πληροφορικής, Συγγραφέας και ο δημιουργός της Ανοικτής Βιβλιοθήκης, θα είναι ο Εισηγητής στο επερχόμενο ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο για ενήλικες, που διοργανώνεται από το «Αλληλέγγυο σχολείο της Ετεροτοπίας» με σκοπό να αποκτήσεις βασικές γνώσεις γύρω από τους υπολογιστές, το διαδίκτυο και τις τεχνολογίες που έρχονται! 

Στο online σεμινάριο μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων υπολογιστών. 

Θα γίνουν τρία δίωρα σεμινάρια τις πρώτες τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου (4, 11 και 18) και ώρα 20:30 - 22:30. Οι online συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας του Zoom και έχεις προθεσμία εγγραφής μέχρι και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσεις συμμετοχή, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram