SPM - Monitoring - Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης Δικτύων

SPM - Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης δικτύων

Το SPM - Monitoring (Simple Ping Monitor) είναι ένα φιλικό προς το χρήστη ολοκληρωμένο κέντρο εποπτείας δικτύου υπολογιστών. Είναι εντελώς δωρεάν και προορίζεται για χρήστες με Windows λειτουργικά συστήματα

Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη παρακολούθηση του δικτύου ενός γραφείου ή μιας ολόκληρης επιχείρησης, συγκεντρώνοντας όλα τα απαιτούμενα εργαλεία σε μία και μόνο οθόνη. Το πρόγραμμα, αφού εγκατασταθεί, θα μας ειδοποιήσει εάν κάποιοι διακομιστές δεν είναι διαθέσιμοι ή ο χρόνος απάντησης είναι πολύ μεγάλος.
Συνήθη ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι:  «η CPU είναι υπερφορτωμένη», «η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι χαμηλή», «λίγος ελεύθερος χώρος στους δίσκους», «υπερφορτωμένοι δίσκοι» ή «υπερφορτωμένοι προσαρμογείς δικτύου».

Όλα αυτά έχουν σκοπό να σας κρατούν ενήμερους για όλες τις παραμέτρους του δικτύου ενώ δε λείπουν οι ειδοποιήσεις μέσω E-Mail, SMS ή ακόμα και Telegram Bot. Προσοχή, δε λύνει θέματα δικτύου αλλά σε ενημερώνει για το πρόβλημα. 

Εν κατακλείδι, το SPM - Monitoring (Simple Ping Monitor) αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όσους είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση δικτύων, και όλο αυτό γίνεται μέσα από ένα όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας που κάνει την όλη προσπάθεια εύκολη και χρηστική. 

Έκδοση: 3.6.0.6
Μέγεθος: 5.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Dmitry Koziakov
Πηγή: spm-monitoring.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram