Ίλον Μασκ - Ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να ενθουσιαστούμε

Ίλον Μασκ - Ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να ενθουσιαστούμε

Όλοι ξέρουμε, ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, όπως είναι ο Ίλον Μασκ, δε μασάει τα λόγια του και φυσικά είναι υπέρμαχος της τεχνολογίας, των καινοτομιών και δεν είναι λίγες οι φορές που ρισκάρει πολύ για να πάει την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο μπροστά.

Σε συνομιλία με τον επικεφαλής του TED, Κρις Άντερσιν, ο Musk περιγράφει πώς οι ριζικές νέες καινοτομίες στις οποίες εργάζεται  - το ευφυές ανθρωποειδές ρομπότ Optimus του Tesla, το απόκοσμο Starship του SpaceX και οι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής του Neuralink, μεταξύ άλλων - θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της ανθρωπότητας και στη δημιουργία ενός κόσμου όπου τα αγαθά και οι υπηρεσίες είναι άφθονα και προσβάσιμα για όλους. 
 
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό όραμα για ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να ενθουσιαστείς. Δες το βίντεο και ενεργοποίησε τους Ελληνικούς υπότιτλους.



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram