[How To]: Κατεβάζουμε δωρεάν βίντεο από το YouTube σε δευτερόλεπτα

Εύκολο download video από YouTube

Μία σύντομη αναζήτηση στο Dwrean.net θα αποδείξει πως υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να κατεβάσει κανείς βίντεο από το YouTube. Όμως τι γίνεται όταν βιάζεσαι και δε θες να εγκαταστήσεις κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή στον υπολογιστή σου;

Η λύση είναι απλή. Αφού ανοίξεις το βίντεο που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί να προσθέσεις μόνο δύο γράμματα στο σύνδεσμό του. Αρκεί πριν τη λέξη YouTube να προστεθούν δύο S (μικρά ή κεφαλαία δεν έχει σημασία) και τότε θα μεταφερθείς στην ιστοσελίδα savefromnet και θα μπορέσεις να  κατεβάσεις το βίντεο εύκολα και δωρεάν, χωρίς να έχεις ξοδέψει ούτε 2 δευτερόλεπτα.
 
Για παράδειγμα ο σύνδεσμός μας από: 
θα μετατραπεί σε:
https://www.ssyoutube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ.
 
Πως να κατεβάσεις βίντεο από YouTube



Μάλιστα, πέρα από την επιλογή για γρήγορο download έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις σε τι ανάλυση θα κατέβει το βίντεο, αν θα έχει ήχο ή όχι, αλλά ακόμη και τον τύπο του αρχείου (webm ή mp4).

Σημείωση: Αν δε θυμάσαι το ss πριν το σύνδεσμο, το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει και με το 5s, μετά τη λέξη YouTube, όπως έχουμε παρουσιάσει εδώ. Για κατέβασμα βίντεο από το YouTube με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, μπορείς να δεις το αγαπημένο ClipGrab.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal