Redo Rescue - Η δωρεάν εφαρμογή που θα σώσει τον υπολογιστή σου όταν πάει κάτι στραβά

Redo Rescue - Backup στον υπολογιστή μας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η επαναφορά ολόκληρου λειτουργικού συστήματος είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.
Αυτό μας υπόσχονται οι δημιουργοί του Redo Rescue, ενός δωρεάν και ανοικτού κώδικα πολυ-πλατφορμικού λογισμικού. Με το Redo Rescue μπορείς να πάρεις εύκολα backup χωρίς να έχεις πρότερη γνώση, διότι το περιβάλλον εργασίας είναι βατό και στον πιο αρχάριο χρήστη. 

Είτε έχει πάθει ζημιά ο δίσκος σου, είτε είσαι θύμα hacking και ιών, είτε έκανες ζημιά στον υπολογιστή από δική σου απροσεξία, το Redo Rescue θα γίνει το δεξί σου χέρι ώστε να ανασύρεις το μηχάνημά σου από τις στάχτες του. (πολύ ποιητικό ακούστηκε αυτό). Θα σωθούν τα πάντα με το Redo Rescue, από προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα, εικόνες, βίντεο, έγγραφα....τα πάντα! 

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να έχεις προνοήσει να πάρεις ένα αντίγραφο ασφαλείας του υπολογιστή σου, πριν γίνει το κακό. Οπότε, κατέβασε το Redo Rescue, «κάψτο» σε ένα usb (χρησιμοποίησε το Rufus γιαυτό τον σκοπό), ώστε να έχεις ένα εκκινήσιμο (bootable) στικάκι σε περίπτωση που πάει κάτι λάθος. 

Αν πάλι δεν κατάλαβες τη λειτουργία του προγράμματος, σου συνιστώ να δεις το παρακάτω βίντεο/οδηγό (στα αγγλικά) για να το κατανοήσεις. Είναι κατατοπιστικό. 


Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το πρόγραμμα είναι multi-platform, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα όπως είναι τα Windows, Linux και Mac. 

Έκδοση: 4.0.0
Μέγεθος: 693 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac
Κατασκευαστής: Zebradots Software
Πηγή: redorescue.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram