WalletPasses - Ένα δωρεάν ψηφιακό πορτοφόλι για κάρτες και εισιτήρια σε κάθε android smartphone

Εφαρμογή για εισιτήρια και κάρτες Android wallet

Μπορεί να έχουμε παρουσιάσει ήδη το Google Wallet ως την ασφαλέστερη και καλύτερη λύση εφαρμογής για ψηφιακό πορτοφόλι, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για δεύτερο παίκτη. Ειδικά από τη στιγμή που το Google Wallet δεν υποστηρίζεται σε όλες τις συσκευές Android, αλλά και ταυτόχρονα δεν μπορεί να ανοίξει όλα τα αρχεία ψηφιακών καρτών.

Το WalletPasses είναι μία δωρεάν εφαρμογή που έρχεται να λύσει τα παραπάνω. Αρχικά υποστηρίζει συσκευές με Android έκδοσης 5 ή νεότερο, κάτι που εξασφαλίζει τη συμβατότητα σχεδόν με όλα τα Android smartphone που είναι σήμερα σε λειτουργία. Δεύτερον, υποστηρίζει πολλούς περισσότερους τύπους αρχείων, ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει μέσα του περισσότερες κάρτες μέλους σε διάφορες υπηρεσίες ή καταστήματα, εισιτήρια για ταξίδια, για σινεμά, για θέατρο και πολλά ακόμη.

Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσουμε το WalletPasses, διαλέγουμε την κάρτα που μας ενδιαφέρει και έπειτα εμφανίζεται το QR code ή το barcode της. Τόσο απλό!

Η αξιοπιστία της εφαρμογής φαίνεται από τα 10 εκατομμύρια κόσμου που την έχει κατεβάσει και την κριτική που βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.8/5 αστεριών στο Google Play Store. 

Αν το εξετάσουμε και από την πιο πρόσφατη κριτική του κυρίου στο παρακάτω screenshot, τότε πρέπει να το κατεβάσεις με κλειστά μάτια διότι έχει και αλλού πρακτική χρήση. 



Σημείωση: Το Wallet Passes δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ανέπαφες πληρωμές. Για κάτι τέτοιο, προτιμούμε το Google Wallet, το οποίο συνεργάζεται άψογα με τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας μας.

Έκδοση: 1.3.2
Μέγεθος: 53 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+)
Κατασκευαστής: Wallet Passes Alliance
Πηγή: walletpasses.io
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal