[Προσφορά]: Τρελάθηκε η Epic Games, κάθε ημέρα ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστή

epic games pc giveaway christmas 2022

Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα συνδεδεμένα με το gaming και τα παιχνίδια αποτελούν ίσως το ιδανικότερο δώρο για όσους ασχολούνται με αυτό. Η Epic Games γνωρίζοντας καλά το παραπάνω προχώρησε στην αγαπημένη της κίνηση, για ακόμη μία χρονιά.

Κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από σήμερα, θα προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι για υπολογιστές μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα. Τα παιχνίδια θα είναι «έκπληξη» και θα ανακοινώνονται την ημέρα που θα γίνονται διαθέσιμα τα παιχνίδια για δωρεάν κατέβασμα. Η αρχή έγινε με το Bloons TD 6 ενώ το Horizon Chase Turbo είναι ο τίτλος της δεύτερης ημέρας!

Η παραπάνω προσφορά θα τρέχει όλη την περίοδο των Χριστουγέννων και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέτεις το παιχνίδι στον λογαριασμό σου. Η αλλαγή γίνεται κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα και το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται καθημερινά, για αυτό μπορείς να το προσθέσεις στους σελιδοδείκτες σου.

Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games

Πρόσθεσε το σημερινό παιχνίδι στο λογαριασμό σου:
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram