«Ελληνική Τηλεόραση & Ραδιόφωνο» - Η καλύτερη Δωρεάν εφαρμογή για να βλέπεις Ελληνική Τηλεόραση

Δωρεάν ελληνική τηλεόραση


Ίσως πρόκειται για την πληρέστερη ΔΩΡΕΑΝ ελληνική εφαρμογή στο είδος της, τουλάχιστον τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο. Λέμε εφαρμογή, διότι η καλύτερη λύση για να βλέπεις γρήγορα και εύκολα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης, είναι η δική μας λίστα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...), που σε μία μόνο σελίδα συγκεντρώνουμε όλα τα Ελληνικά κανάλια και μερικά της Κύπρου, που εκπέμπουν δωρεάν μέσω διαδικτύου.

Η δωρεάν εφαρμογή Ελληνική Τηλεόραση & Ραδιόφωνο (Greek Live TV & Radio) σου επιτρέπει να παρακολουθείς δωρεάν και ζωντανά πάνω από 130 Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια από Ελλάδα και Κύπρο. Εκτός αυτού, υπάρχει η επιλογή να ακούσεις και ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς! Όλα αυτά από μια και μόνο Android εφαρμογή την οποία δημιούργησε ο προγραμματιστής  Νίκος Σταμπουλής, ο οποίος μας απασχόλησε και με ακόμα μία δωρεάν εφαρμογή για το KINO.

Επιπρόσθετα, μέσω της εφαρμογής μπορείς να δεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα από όλα τα κανάλια και να γνωρίζεις τι θα παίζει για τις επόμενες πέντε ημέρες. Πολύ βολικό θα έλεγα αυτό το τελευταίο. 

Οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής είναι: 
  • Δωρεάν και ζωντανά 130+  Ελληνικά και Κυπριακά τηλεοπτικά 
  • Πρόγραμμα τηλεόραση με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τηλεοπτικό σόου ξεχωριστά
  • Δωρεάν και ζωντανά πάνω από 1000 ραδιοφωνικούς σταθμούς από Ελλάδα, Κύπρο και Web Radios
  • Μπορείς να βάλεις στα «Αγαπημενα» τα κανάλια και τα ραδιόφωνα που παρακολουθείς συχνά

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, η εφαρμογή κατέβηκε πάνω 10.000 φορές και η κριτική των χρηστών που την χρησιμοποίησαν είναι σε υψηλά επίπεδα, της τάξεως των 4.9/5 αστέρια! 

Έκδοση: 1.1.5
Μέγεθος: 8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5 και άνω
Κατασκευαστής: Νίκος Σταμπουλής
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram