FunEasyLearn - Μάθε μια ξένη γλώσσα από το κινητό σου

Δωρεάν ξένες γλώσσες από το κινητό

Το FunEasyLearn είναι μια δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές (Android και iOS), με την οποία μπορείς να μάθεις μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Δε χρειάζεται να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή και μέσα απόένα καλαίσθητο περιβάλλον εκμάθησης, μπορείς να ξεκινήσεις αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, κινέζικα, γαλλικά, ρωσικά και άλλες 28 γλώσσε! Φυσικά, υπάρχει διδασκαλία στη μητρική μας γλώσσα ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη εκμάθηση. 

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της εφαρμογής, μέσα από το FunEasyLearn, θα μάθεις να διαβάζεις, να γράφεις και να μιλάς μια γλώσσα μέσα από τους κανόνες ανάγνωσης, όλες τις απαραίτητες λέξεις και όλες τις χρήσιμες φράσεις.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή περιέχει: 
  • ΑΛΦΑΒΗΤΟ: γράμματα + όλοι οι κανόνες ανάγνωσης και οι εξαιρέσεις)
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ: ουσιαστικά, ρήματα, επίθετα κ.λπ. χωρισμένα σε 26 κύριες κατηγορίες και 157 επιμέρους θέματα;
  • 5.000 ΦΡΑΣΕΙΣ (συχνά χρησιμοποιούμενες): χωρισμένες σε 20 κύριες κατηγορίες και 120 επιμέρους θέματα για την καθημερινή επικοινωνία και τα ταξίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το FunEasyLearn δημιουργήθηκες από πιστοποιημένους μεταφραστές και επαγγελματίες voice actors από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, εικονογραφήθηκε με εικόνες που σχεδιάστηκαν στο χέρι για να αρέσουν σε παιδιά και ενήλικες,

Έκδοση: 3.3.3 (Android), 1.9 (iOS)
Μέγεθος: 58 MB (Android), 136.6 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 8.0 και άνω, iOS 13 και άνω
Κατασκευαστής: funeasylearn.com
Πηγή: funeasylearn.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram