Google Messages - Η γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής RCS μηνυμάτων, προσβάσιμη και από υπολογιστή

μηνύματα κινητού δωρεάν στον υπολογιστή

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο Google Messages, την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Google, με υποστήριξη RCS. Η γνωστή εφαρμογή της Google κερδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες, αφού έρχεται πλέον προεγκατεστημένη σε περισσότερες συσκευές, ενώ ακόμη και στη χώρα μας αρκετοί έχουν εξοικειωθεί με τα «δωρεάν» RCS μηνύματα μέσω διαδικτύου.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να δούμε πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην εφαρμογή Google Messages μέσω του υπολογιστή μας. Η Google έχει αναπτύξει ένα web app το οποίο στα Ελληνικά ονομάζει «Messages για τον ιστό». Αφού επισκεφθούμε την σχετική ιστοσελίδα, εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη.
 
Google Messages for PC

Όπως μαρτυρά και η εικόνα, για να γίνει η σύζευξη θα χρειαστεί να έχουμε την εφαρμογή Google Messages/Μηνύματα Google εγκατεστημένη στη συσκευή μας με λειτουργικό Android. Έπειτα από το Μενού επιλέγουμε τη Σύζευξη συσκευών και σαρώνουμε το QR που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μας. 
 
Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορούμε να διαβάσουμε και να στείλουμε μηνύματα RCS από τον υπολογιστή μας, με φωτογραφίες, GIF, και αρχεία άλλων τύπων, εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: messages.google.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal