«Ξεκινώντας Πιάνο!» - Δωρεάν βιβλίο από την Διπλωματούχο Πιανίστρια Μαρία Παπαδάτου

Ξεκινώντας Πιάνο - Δωρεάν βιβλίο της Μαρίας Παπαδάτου


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: 

Η Μαρία Παπαδάτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Διδάχθηκε πιάνο αρχικώς στο Παλλάδιο Ωδείο, με καθηγήτρια τη Δώρα Ρόζη. Παράλληλα μαθήτευσε στο πλευρό του μεγάλου συνθέτη και δάσκαλου Κωνσταντίνου Κυδωνιάτη στο Πτυχίο Ωδικής. Συνέχισε στο Ωδείο Αττικής παίρνοντας Πτυχίο Αρμονίας  και Πτυχίο Πιάνου. Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Συνεχίζοντας τις μουσικές της σπουδές, πήρε Δίπλωμα Πιάνου από το Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum με άριστα Παμψηφεί. 

Το e-book με τίτλο «Ξεκινώντας πιάνο!» είναι ένας οδηγός μουσικής επιτυχίας, όπως μας αναφέρει η συγγραφέας στο εισαγωγικό σημείωμα. Δημιουργήθηκε για όλους τους γονείς που αναγνωρίζουν την αξία της μουσικής εκπαίδευσης ως «μάθημα ζωής» και, ξεκινώντας το παιδί τους μαθήματα πιάνου, επιθυμούν την καλύτερη δυνατή πορεία του. Φιλοδοξεί να ενημερώσει για ότι ακολουθεί και να μας δείξει τρόπους ώστε ο αρχικός ενθουσιασμός που έχει ένα παιδί μαθαίνοντας πιάνο, να διατηρηθεί - και ιδανικώς, να μετουσιωθεί σε μεράκι, αγάπη ή ακόμη και πάθος! 

Μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (PDF), από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη του Γιάννη Φαρσάρη. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.88 MB
Σελίδες: 46
Συγγραφέας: Μαρία Παπαδάτου
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram