Little Music Player - Ένας δωρεάν και εκπληκτικός Music Player που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί

Little Music Player - Μινιμαλιστικός music player για Android συσκευες

Είναι μεγέθους κάτω των 20 kb και δεν μπλέκει στα «πόδια» μας. Ονομάζεται Little Music Player, είναι δηλαδή ένα αναπαραγωγέας μουσικής για Android συσκευές ΧΩΡΙΣ γραφικό περιβάλλον! Για την ακρίβεια, όταν το κατεβάσεις και το τρέξεις, θα εμφανιστεί μια στατική οθόνη για να επιλέξεις τη μουσική που θέλεις να παίξει... και αυτό ήταν, εξαφανίστηκε! Πλέον ακούς μουσικούλα και η μόνη σου αλληλεπίδραση με τον player είναι όταν θέλεις να το κλείσεις. Και αυτό το κάνεις από την περιοχή των ειδοποιήσεων διότι μόνο εκεί εμφανίζεται! 

Δεν έχω ξαναδεί τόσο μινιμαλιστικό music player και διαισθάνομαι ότι μεγάλη μερίδα ανθρώπων θα το αγαπήσουν, και άλλη τόση θα το μισήσουν! 

Αυτά για αρχή διότι τα καλύτερα θα στα πω τώρα. Είναι ανοικτού κώδικα, εντελώς δωρεάν, δεν περιέχει ίχνος διαφημίσεων, δεν σε παρακολουθεί, δεν ζητάει ατελείωτα δικαιώματα για τη συσκευή σου και το εκπληκτικό: μπορεί να παίξει σε «αρχαίες» Android συσκευές, αφού οι προγραμματιστές του αναφέρουν ότι θεωρητικά «παίζει» και σε Android 1.0!         

Το λιλιπούτειο προγραμματάκι θα το βρεις στου ανοικτού κώδικα Android Store του F-Droid! 

Έκδοση: 2.9
Μέγεθος: ~ 20 KB
Λειτουργικό σύστημα: Android 1.0 και άνω
Κατασκευαστής: martinmimigames.github.io
Πηγή: martinmimigames.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram