Επεξεργασία εικόνων χωρίς να κατεβάσεις τίποτα στον υπολογιστή σου

Επεξεργασία εικόνων

Αν θέλεις βασική επεξεργασία εικόνων για τον υπολογιστή σου, δε χρειάζεται να ψάχνεις τρίτες εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη εφαρμογή των Windows, δηλαδή την εφαρμογή που ονομάζεται «φωτογραφίες» και έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι, ίσως και περισσότερα. Αν δεν βρίσκεις την εφαρμογή, κάνε αναζήτηση με τον όρο αυτό: 

Επεξεργασία εικόνων από το ενσωματωμένο εργαλείο των WindowsΑνοίγοντας μια εικόνα με τις «φωτογραφίες», μπορείς να κάνεις αλλαγή μεγέθους και να μειώσεις την ανάλυση. Επιπλέον, υπάρχει και το κουμπί επεξεργασίας που σου επιτρέπει να κάνεις περικοπή, να προσαρμόσεις τον χρωματισμό όπως θέλεις, να βάλεις φίλτρα μέσα από μια μεγάλη γκάμα, και να σχεδιάσεις με διάφορες πένες που υπάρχουν. Αρκετά εργαλεία που μπορούν να σε γλιτώσουν από το να κατεβάζεις επιπλέον λογισμικό. 

Ο Βασίλης Ταβουλτσίδης, ετοίμασε ένα ωραίο βίντεο που εξηγεί τη χρήση της περικοπής και αλλαγή μεγέθους της εικόνας: 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram