Δωρεάν ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους στο YouTube

Δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιλτους

Ήξερες ότι στο YouTube μπορείς να παρακολουθήσεις «αμέτρητες» ξένες ταινίες εντελώς δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους; Αν όχι, μόλις το έμαθες! 
Παρακάτω, σου έχω δύο λίστες (playlists) με εκατοντάδες δωρεάν ταινίες οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους, οι περισσότερες από τον παλιό και κλασικό αμερικάνικο κινηματογράφο αλλά φυσιικά όχι μόνο από αυτόν.
Σίγουρα δε θα βρεις πασίγνωστες ταινίες, ούτε θα δεις ταινίες που παίζονται τώρα στις μεγάλες αίθουσες. Η γκάμα όμως είναι τεράστια η οποία ξεκινάει από τη δεκαετία του 40' και φτάνει μέχρι και τις ημέρες μας. Είδα ταινία  του 2022! Είναι σίγουρα ότι υπάρχουν πολλά διαμαντάκια εκεί μέσα και μη ξεχνάς ότι με ένα κλικ βλέπεις κατευθείαν! 

Σίγουρα, πολλές από αυτές διατηρούν τα πνευματικά τους δικαιώματα, οπότε είναι θέμα χρόνου, το Youtube να τις εντοπίσει και μοιραία να αποκλειστούν. Μέχρι τότε, βλέπουμε! 

Δες τις playlists:



Έξτραδάκι! 


Συντάκτης του άρθρου
: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal