BabyCam: Η δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν το μωρό τους από απόσταση

"BabyCam: Η εφαρμογή που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν το μωρό τους από απόσταση

Το BabyCam είναι μια πολύ χρήσιμη και δωρεάν εφαρμογή για νέους γονείς που επιθυμούν να ελέγξουν το μωρό τους από απόσταση. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορούν να δουν το μωρό από το κινητό τους τηλέφωνο ή από το tablet, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και φυσικά χωρίς να χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό. 

Η BabyCam λειτουργεί με τη βοήθεια ενός δεύτερου smartphone που τοποθετείται στο δωμάτιο του μωρού. Η κάμερα αυτή συνδέεται με το δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σου (δεν χρειάζεται ίντερνετ) και στέλνει ζωντανά εικόνα και ήχο στην εφαρμογή BabyCam στο κινητό σου τηλέφωνο, tablet ή ακόμα και PC. Έτσι, μπορείς να δεις το μωρό και να ακούς τους ήχους που βγάζει, ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, η BabyCam έχει διάφορες λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς να παρακολουθήσουν καλύτερα το μωρό τους. Για παράδειγμα, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία φωτισμού, η οποία ανοίγει το φλας για να βλέπεις καλύτερα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μικρόφωνο για να μιλήσεις στο μωρό κ.α.

Η εφαρμογή BabyCam είναι πολύ εύκολη στη χρήση και μπορεί να κατέβει δωρεάν από το Google Play για Android συσκευές. 

Δες μερικά χρήσιμα βίντεο που ανέβασε στο επίσημο κανάλι η δημιουργός εταιρία με τη χρήση της εφαρμογής, για να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας, αν και δεν είναι δύσκολο ακόμα και για αρχάριους χρήστες. 

Έκδοση: 2.26
Μέγεθος:19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Arjona Software
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypa,