Flipclock.tk - Μια ιστοσελίδα... ρολόι

Δωρεάν ρολόι screensaver ιστοσελίδα

Το Flipclock είναι μία ιδιαίτερη ιστοσελίδα που αν και φαινομενικά άχρηστη, έχει από πίσω έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ο δημιουργός της, δηλώνει πως ξεκίνησε να τη φτιάχνει όταν έβλεπε πολλά εντυπωσιακά screensaver με flip clock, τα οποία όμως ποτέ δεν μπορούσε να έχει ο ίδιος. Η πιο γνωστή εφαρμογή του είδους, το Fiqlo, ήταν διαθέσιμη ως screensaver μόνο σε Mac και απαιτούσε install.

Έτσι δημιούργησε το Flipclock, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσα από οποιονδήποτε browser χρησιμοποιείς. Είτε έχεις κινητό είτε υπολογιστή μπορείς να μεταβείς στην web εφαρμογή και να προβάλλεις ένα καλαίσθητο flip clock στην οθόνη σου, με όμορφα animation. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει full screen, για να κοσμεί ένα γραφείο όταν ο υπολογιστής δεν είναι σε χρήση, αλλά και δυνατότητα να συνδυαστεί με μουσική. Οι σχετικές επιλογές βρίσκονται στο κάτω δεξί τμήμα της οθόνης.

Από τη δημιουργία του, το 2021, μέχρι και σήμερα, το FlipClock μετρά πολυάριθμους χρήστες καθημερινά. Ο δημιουργός του υποστηρίζει πως ένα καλαίσθητο flip clock μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην παραγωγικότητά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει δώσει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του FliplClock στην πλατφόρμα σημειώσεων Notion.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://flipclock.tk/
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal