Notion - Μια τρομερή και δωρεάν πλατφόρμα σημειώσεων

notion notes app program free android windows ios macos

Το Notion είναι μία φανταστική πλατφόρμα σημειώσεων με πάρα πολλές λειτουργίες. Πριν περάσουμε όμως σε αυτές, πρέπει να αναφέρουμε πως όπως οφείλει κάθε σοβαρή πλατφόρμα, είναι διαθέσιμη για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα (Windows, Android, macOS, iOS) και φυσικά μέσω web εφαρμογής.

Ενώ τα επί πληρωμή πακέτα του Notion είναι προσανατολισμένα στη συνεργασία μεταξύ ομάδων, συνεταίρων κ.α., η δωρεάν έκδοσή του μπορεί να αποτελέσει ένα καλό εργαλείο για ένα άτομο. Μέσα σε αυτό μπορούμε να οργανώσουμε της σημειώσεις μας, δημιουργώντας σελίδες και εισάγοντας σε αυτές "blocks" περιεχομένου. Τα blocks μπορούν να περιέχουν εικόνες, λίστες to-do, συνδέσμους για το διαδίκτυο, γραμμές κώδικα προγραμματισμού, φυσικό κείμενο και παρα πολλά ακόμη. Η οργάνωσή τους είναι πολύ εύκολη μέσω drag n' drop μέσα σε μία σελίδα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο αυτόματος συγχρονισμός όλων τον εφαρμογών, ενώ μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και offline στις σημειώσεις μας. Μία δοκιμή θα σας πείσει!


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, MacOS, iOS, Android, Web Version
Κατασκευαστής: Notion Labs
Πηγή: Notion.so
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram