PixilArt - Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο δημιουργίας pixel art με τρομερή κοινότητα

Pixilart pixelart creator & animation


Το Pixilart είναι ένα ισχυρό δωρεάν online εργαλείο σχεδίασης pixel art που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εκπληκτικά έργα τέχνης από το μηδέν. Το Pixilart είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν pixel art ή ψηφιακά έργα τέχνης, είτε σε υπολογιστή, είτε σε smartphone ή tablet με τις δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Pixilart είναι τα εύχρηστα εργαλεία σχεδίασης. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από πινέλα, χρώματα και σχήματα για να επιλέξεις, επιτρέποντας στον χρήστη να δημιουργήσει έργα τέχνης με διάφορα pixel art στυλ. Με τη δυνατότητα zoom in και zoom out, καθώς και προσαρμογής του μεγέθους του πινέλου και της αδιαφάνειας, ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο για να δημιουργήσει ότι επιθυμεί.

Το Pixilart περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο animation που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί πολύπλοκα animations με ευκολία. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν timeline editor, που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν την αλληλουχία των διαφορετικών καρέ και να ρυθμίζουν το συγχρονισμό τους για ομαλά κινούμενες εικόνες. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να εξάγει τα animation του ως αρχεία GIF ή βίντεο, διευκολύνοντάς τον διαμοιρασμό του έργου του.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του Pixilart είναι η ενεργή κοινότητά του. Η πλατφόρμα διαθέτει μια αναπτυσσόμενη κοινότητα καλλιτεχνών, που καθημερινά μοιράζονται τη δουλειά τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιηγηθούν στα έργα τέχνης της κοινότητας για έμπνευση, καθώς και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και προκλήσεις.
 
Είτε είσαι νέος στο χώρο του pixel art είτε προχωρημένος, το Pixilart προσφέρει ότι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις οτιδήποτε σκεφτείς!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.pixilart.com/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal