roomGPT - Φτιάξε το δωμάτιο των ονείρων σου με τη βοήθεια της ΑΙ

φτιάξε δωμάτιο με την ΑΙ σαν το chatgpt


Το roomGPT είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, αποτέλεσμα όλου του πανικού που έχει προκύψει με το ChatGPT. Η λειτουργία του είναι αρκετά συγκεκριμένη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι εντυπωσιακή, όπως βέβαια συχνά συμβαίνει με τις εφαρμογές που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι λοιπόν το roomGPT υπόσχεται να φτιάξει το δωμάτιο των ονείρων του επισκέπτη μέσω της ΑΙ, εντελώς δωρεάν.

Επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα ο χρήστης θα χρειαστεί να πατήσει το κουμπί Generate your dream room, για να ξεκινήσει η διαδικασία αφού προηγηθεί η δωρεάν εγγραφή. Έπειτα θα επιλέξει το θέμα του δωματίου μέσα από πάρα πολλές επιλογές (Φωτεινό, Μινιμαλιστικό, Μπόχο, Ζεστό, Έντονες αντιθέσεις κ.α.). Στη συνέχεια επιλέγει τον τύπο του δωματίου, ανάμεσα σε υπνοδωμάτιο, γραφείο, κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο αλλά και πιο ιδιαίτερα όπως δωμάτιο βιβλιοθήκης, επισκεπτών, gaming, γυμναστήριο και άλλα. Στο τελευταίο βήμα, απαιτείται η αποστολή μίας φωτογραφίας του δωματίου πάνω στο οποίο θα βασιστεί το νέο. Σίγουρα, το πιο εντυπωσιακό είναι να φτιάξει ο χρήστης το σπίτι του, ανεβάζοντας φωτογραφίες του χώρου του και παίρνοντας ιδέες και προτάσεις με βάση τα γούστα του.

Με τη βοήθεια της ΑΙ, το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα δωμάτια παίρνουν νέα μορφή, η οποία βασίζεται στις οδηγίες του χρήστη. Φυσικά, πέρα από το «τεχνολογικό» ενδιαφέρον, για το πως λειτουργεί, το roomGPT μπορεί να δώσει και ιδέες σε όσους σχεδιάζουν μία ανακαίνιση.

Επισκέψου τη σελίδα: roomGPT

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal