Τα 10 καλύτερα δωρεάν browser games, ιδανικά και για κινητά τηλέφωνα

best browser ganes on mobile phones

Παρακάτω, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα 10 καλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια που είναι ιδανικά για χρήση σε κινητά Android. Η λίστα που ετοιμάσαμε λαμβάνει υπόψη όχι μόνο την ψυχαγωγική αξία του  κάθε παιχνιδιού, αλλά και τη συμβατότητά του με web browsers κινητών τηλεφώνων. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας περάσουμε σε μερικά συναρπαστικά διαδικτυακά παιχνίδια.

Θα αδικούσαμε τους αναγνώστες μας αν δεν συμπεριλαμβάναμε το Tetris στη λίστα μας. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα για να σε βοηθήσουν να περάσει η ώρα όταν το χρειάζεσαι. 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες ελέγχουν τανκς που αλλάζουν μορφή σε μια αρένα μάχης. Μπορείς να αλλάζεις μεταξύ των τύπων των τανκς με σκοπό να κυριαρχήσεις στο χάρτη. Καθώς παίζεις, το τανκ σου θα γίνεται ισχυρότερο με περισσότερη δύναμη, θα προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά και θα αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα. με μια λέξη: ΕΘΙΣΤΙΚΟ!

Διοχέτευσε τη δημιουργικότητά σου για να φτιάξεις μια πίστα για το έλκηθρό σου. Το Line Rider είναι ένα κλασικό παιχνίδι τύπου sandbox που σου επιτρέπει να σχεδιάσεις με ευκολία μια custom πίστα για να χρησιμοποιήσεις το έλκηθρό σου και να τα βάλεις με τους νόμους της φυσικής! Παρεμπιπτόντως, τα πάει πολύ καλά με τα Physics. 

Αν έχεις διάθεση να παίξεις ένα ανταγωνιστικό FPS, σου προτείνουμε να τσεκάρεις το War Brokers. Μπορείς να περιμένεις όλα τα συνηθισμένα καλούδια που περιέχονται σε ένα κλασικό FPS, με επιπλέον τρόπων παιχνιδιού (battle royale, team deathmatch, για να αναφέρουμε μερικά), μια λίστα με χάρτες, εκατοντάδες όπλα και είσαι έτοιμος να αναρριχηθείς στον πίνακα κατάταξης.

Πόσο σίγουρος είσαι για τις ικανότητές σου στην επιβίωση από μια αποκάλυψη των ζόμπι; Αν πιστεύεις ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ σου, το Nightpoint θα θέσει τις ικανότητές σου σε δοκιμασία. Όμως, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο τα θανατηφόρα ζόμπι, αλλά και με άλλους παίκτες -ενδεχομένως μη φιλικούς-  που θα μπουν στη μάχη εναντίον σου. Οπότε, το καλύτερο είναι να μπεις με όλα τα όπλα στο παιχνίδι, αν θέλεις να ζήσεις για ακόμη μία μέρα. Να θυμάσαι, ο καθένας για τον εαυτό του.

Ήξερες ότι το φαινόμενο που λέγεται Among Us μπορεί να παιχτεί κατευθείαν στο πρόγραμμα περιήγησης στο κινητό σου; Στο Among Us, εσύ και άλλοι παίκτες πρέπει να συνεργαστείτε για να ολοκληρώσετε εργασίες σε ένα διαστημόπλοιο, αλλά υπάρχουν απατεώνες ανάμεσά σας που θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την αποστολή! Το παιχνίδι έχει να κάνει με το να ανακαλύψεις ποιοι είναι οι απατεώνες και να τους διώξεις με την ψήφο σου από το σκάφος.

Αυτό το παιχνίδι λέξεων έγινε viral στις αρχές του 2022 και συνεχίζει δυναμικά μέχρι σήμερα. Οι απλοί κανόνες του Wordle των New York Times και η δυνατότητα να μοιράζεσαι (ή να καυχιέσαι) παγκοσμίως για τα στατιστικά σου, κάνουν αυτό το παιχνίδι τόσο ελκυστικό όσο και εθιστικό.

Το Chrome Dino αναπαράγει το διάσημο παιχνίδι δεινοσαύρων της Google που το παίζεις όταν δεν έχεις ίντερνετ. Ο στόχος είναι να επιτύχεις την υψηλότερη βαθμολογία καθοδηγώντας τον pixelated Τυραννόσαυρο Ρεξ κατά μήκος της οθόνης, αποφεύγοντας όλα τα εμπόδια στην πορεία. Αν ψάχνεις για ένα ατελείωτο παιχνίδι με απλούς χειρισμούς, το T-rex Dinosaur είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να το λιώσεις! 

Εδώ είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές παιχνίδι που πιθανότατα έχεις ακούσει και ίσως έχεις παίξει και μια εκδοχή του. Το απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι παζλ για έναν παίκτη του Gabriele Cirulli, κατέκτησε τον κόσμο του gaming το 2014. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες εκδόσεις και κλώνοι για Android και iOS και έχει γίνει μια δημοφιλής ασχολία για τους λάτρεις των παιχνιδιών παζλ. Ευτυχώς, μπορείς να παίξεις την αρχική έκδοση του 2048 του Gabriele Cirulli απευθείας από τον browser του κινητού σου.

Παίξτε το κλασικό παιχνίδι αντιστοίχισης πλακιδίων online με δύο ή τέσσερις παίκτες μέσω αυτής της έκδοσης που φιλοξενείται στο Playdrift. Τα ταιριαστά πλακίδια κερδίζουν πόντους και όποιος κερδίσει τους περισσότερους κερδίζει το παιχνίδι. Αν σε ενδιαφέρει ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι ή παιχνίδι καρτών για να παίξεις, το ντόμινο είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για να σε κρατήσει απασχολημένο.

Επίλογος
Το να παίζεις διαδικτυακά παιχνίδια στην Android συσκευή σου, μπορεί να γίνει ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να περνάς την ώρα σου. Με την παραπάνω λίστα, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσεις μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που είναι φτιαγμένα για να τρέχουν απροβλημάτιστα σε browsers για κινητά. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή που θα καταλαμβάνει τον πολύτιμο αποθηκευτικό σου χώρο. Είτε είσαι περιστασιακός παίκτης είτε του δίνεις και καταλαβαίνει, η λίστα μας θα σε καλύψει πλήρως

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal