ChatGPT Dates - Η τεχνητή νοημοσύνη σού βρίσκει το κατάλληλο ταίρι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

ChatGPT Dates

Από χθες το μεσημέρι, έκανε τα πρώτα του βήματα μια νέα λειτουργία στο ChatGPT που μας συνδέει με αισθησιακές γυναίκες - ελεύθερες ή παντρεμένες - απ όλο τον κόσμο. Η νέα λειτουργία ονομάζεται "ChatGPT Dates" και μας επιτρέπει να επιλέξουμε την κατηγορία αισθησιακών γυναικών που προτιμούμε και μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να ξεκινήσουμε τη συνομιλία μαζί τους. Φυσικά, αν είσαι γυναίκα, το λογισμικό σου βρίσκει τον κατάλληλο άνδρα με τα ίδια ακριβώς κριτήρια. 

Πως δουλεύει
Το ChatGPT Dates επιλέγει αυτόματα τη γυναίκα/άνδρα που μπορεί να ταιριάζει με τα γούστα μας, αρκεί να του δώσουμε το ΑΦΜ μας και το ιστορικό πλοήγησης στο ίντερνετ μιας εβδομάδας από τον browser που χρησιμοποιούμε. Μέσα από έναν έξυπνο αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η τεχνητή νοημοσύνη του ChatGPT,  και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ξεκινάει η διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου αγοριού/κοπέλας. Αφού βρεθεί και ταυτοποιηθούν τα άτομα, η AI αναλαμβάνει να φέρει σε επικοινωνία το ζευγάρι, μέσω ενός ειδικού και κρυπτογραφημένου ChatRoom, οπού εκεί μπορούν να ανταλλάξουν ό,τι πληροφορία θέλουν μεταξύ τους. 

• Η πλατφόρμα είναι ανοικτή για όλους και μπορείς να μπεις άμεσα με μια δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία: ChatGPT Dates (Ραντεβού με το άλλο σου μισό)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal