RETROID - Κατεβάστε δωρεάν το 7o τεύχος του Ελληνικού περιοδικού

Δωρεάν περιοδικό RETROID

Συνεχίζοντας το νοσταλγικό ταξίδι στον κόσμο των ρετρό παιχνιδιών και όχι μόνο, στο 7ο τεύχος του ΔΩΡΕΑΝ ελληνικού περιοδικού RETROID, θα βρούμε για ακόμη μία φορά πλούσια θεματολογία. Η παρέα του Telonio δίνει για ακόμη μία φορά «πόνο» στα Reviews παιχνιδιών, αφού στις πρώτες 37 σελίδες του περιοδικού θα διαβάσεις αναλυτικά για παιχνίδια που άφησαν εποχή σε διάφορες κονσόλες αλλά και σε Arcade «μηχανάκια». Τα παιχνίδια που παρουσιάζονται είναι τα: Solomon's Key, Scary Monsters, Phantomas, Lakers vs Celtics, Brian the Lion, Maria's Renard Revenge, Vroom, Master of darkness, Myth, Pang, Operation Wolf και Dark Tower. 

Στη συνέχεια, δεν μπορεί να λείψει η σελίδα με τα Hints'n' Tips και τα κολπάκια που δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστο και θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις. Έχουμε αναλυτική παρουσίαση του Playstation 1, αφιέρωμα στο περιοδικό «Βαβούρα», ένα άρθρο για τα ειδικά εφέ στις κινηματογραφικές ταινίες και αφιέρωμα στη σειρά κινουμένων σχεδίων «SilverHawks». 

Επιπλέον, διαβάζουμε ένα διήγημα επιστημονική φαντασίας από τον εμπνευστή του περιοδικού, Telonio, κριτικές κινηματογραφικών ταινιών της εποχής, και τέλος, η μόνιμη στήλη «Λικνιζόμενοι με τα bytes». Συνολικά, 94 σελίδες γεμάτο αναμνήσεις! 

Σημαντικό: Να υπενθυμίσουμε ότι η προσπάθεια είναι ερασιτεχνική αλλά με πολύ αγάπη και πάθος γιαυτό που γίνεται! Φυσικά, οικονομικό όφελος δεν υπάρχει, οπότε η μόνη κίνηση που μπορείς να κάνεις για να στηρίξεις την προσπάθεια αυτή, είναι ένα Donate στη σελίδα του περιοδικού. 

• Κατέβασε το τελευταίο τεύχος: RETROID - 7o Τεύχος (Απρίλιος 2023)


↓Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις ΟΛΑ τα τεύχη↓


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal