JScreenFix - Εξαφάνισε τα κολλημένα pixels χωρίς να πληρώσεις

Διόρθωσε τα κολλημένα pixels του κινητού ή του υπολογιστή σου


Τι κάνουμε σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κολλημένα pixels στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή μας; Κλαίμε τα λεφτά μας; ΟΧΙ, φωνάζουμε τεχνικό; ΟΧΙ. 
Τουλάχιστον όχι αμαχητί, αν δεν προσπαθήσουμε μέχρι τελευταίας ρανίδας των επιλογών μας. Δε βιαζόμαστε λοιπόν, και ίσως η παρακάτω μέθοδος λύσει το πρόβλημά σου! Πάμε να τη δούμε: 

Το JScreenFix είναι μια δωρεάν web εφαρμογή, η οποία τρέχει από τον browser της συσκευής σου και δε χρειάζεται εγκατάσταση, είναι ικανή να επιδιορθώσει γρήγορα και εύκολα, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις από εσένα, πολλά κολλημένα εικονοστοιχεία (Pixels) σε λιγότερο από 10 λεπτά (ο χρόνος που απαιτείται για να έχεις θετικά αποτελέσματα). 

Ένα κολλημένο πίξελ είναι μια ακανόνιστη φωτεινή κουκκίδα χρώματος που δεν ανανεώνεται όταν αλλάζουν τα γειτονικά εικονοστοιχεία. Τα κολλημένα εικονοστοιχεία είναι πιο εμφανή όταν η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη.

Γιαυτό το λόγο, η εφαρμογή, μαυρίζει όλη την οθόνη της συσκευής σου (κινητό ή λάπτοπ) και βομβαρδίζει την πιξελιασμένη περιοχή με εκατομμύρια pixel ανά λεπτό και αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του JScreenFix, η επιτυχία του προγράμματος ξεπερνά το 70% σε προβλήματα με κολλημένα Pixel σε φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Φυσικά, η χρήση της είναι δωρεάν και χωρίς περιορισμούς.

• Πήγαινε στην εφαρμογή: JScreenFix - Εξαφάνισε τα κολλημένα pixels χωρίς να πληρώσεις

Fun Fact: Αν δεν ξέρεις ότι έχεις κολλημένα pixels στη συσκευή σου, μπορείς να δοκιμάσεις μια ακόμα εφαρμογή που μπορεί να σε βοηθήσει να τα βρεις (εαν έχεις): IsMyLcdOK - Βρίσκω τα καμένα pixels της οθόνης μου

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal