Nearby Share - Επιτέλους ασύρματη μεταφορά αρχείων Android-Υπολογιστή από τη Google

Nearby Share - Επιτέλους ασύρματη μεταφορά αρχείων Android-Υπολογιστή από τη Google

Στείλε και λάβε φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική, βίντεο και οποιοδήποτε αρχείο θέλεις μεταξύ κοντινών συσκευών Android και υπολογιστών Windows. Ναι, πλέον η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ποτέ με το Nearby Share (Beta) για Windows, της Google. 

Το Nearby Share υπάρχει εδώ και χρόνια σε Android συσκευές (από το Android 6.0 και έπειτα) ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε αρχεία μεταξύ των κινητών μας.  
Όπως κατάλαβες, η εφαρμογή που αναφερόμαστε σήμερα, είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστική έκδοση για Windows και δεν έχεις παρά να την κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή σου. 

Η εφαρμογή για Nearby Share για κινητά, είναι ήδη εγκατεστημένη στη συσκευή σου, άρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αντίστοιχη για Windows:που μπορείς να κατεβάσεις ακολουθώντας το σύνδεσμο: Nearby Shate (beta) για Windows

Υπόψη, ότι για να λειτουργήσει η εφαρμογή πρέπει οι συσκευές που θέλουν να ανταλλάξουν αρχεία να βρίσκονται στο ίδιο WiFi δίκτυο και να έχουν ενεργοποιημένο το Bluetooth. Επίσης, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε Windows 10 και 11 με 64bit αρχιτεκτονική. 

σ.σ: Η απόσταση που μπορούν να βρίσκονται οι συσκευές μεταξύ τους για να ανταλλάξουν αρχεία, είναι μέχρι και τα 5 μέτρα. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal