«Τζακ ο αντεροβγάλτης» - Δωρεάν βιβλίο με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς

Δωρεάν βιβλίο: Τζακ ο Αντεροβγάλτης

Πολλοί έχουν την αίσθηση ότι ο Σέρλοκ Χολμς υπήρξε στην πραγματικότητα και σε αυτό ευθύνεται ο συγγραφέας του πιο διάσημου ντεντέκτιβ στον κόσμο, Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, ο οποίος ήξερε πολύ καλά να δημιουργεί αστυνομικές ιστορίες μυστηρίου με αγωνία, τρόμο και μυστικισμό. Ο κόσμος αγκάλιασε τη γραφή του και από τα τέλη του 19ου αιώνα, όπου ξεκίνησε το ταξίδι του ο Σέρλοκ, μέχρι και σήμερα, ο θρυλικός ήρωας είχε γίνει συνώνυμο του καλού και δαιμόνιου ντετέκτιβ. Φυσικά, δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον κόσμο του θεάματος, αφού δημιουργήθηκαν πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς. 

Να φανταστείς, ήταν τόσο μεγάλη η επιρροή του στον κόσμο, όπου όταν αποφασίστηκε από τον Κόναν Ντόυλ να τον σκοτώσει, βάζοντας τον μεγαλύτερο εχθρό του, Τζέιμς Μοριάρτυ, να τον ρίξει σε μια χαράδρα στις Άλπεις της Ελβετίας, οι διαμαρυρίες των αναγνωστών ανάγκασαν τον συγγραφέα να «αναστήσει» τον Σέρλοκ Χολμς, λέγοντας ότι ο θάνατός του ήταν σκηνοθετημένος.

Σήμερα, έχουμε τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη», μία εκπληκτική Αστυνομική ιστορία, δημοσιευμένη σε συνέχειες στο περιοδικό Μπουκέτο (τεύχη 498-514) τα έτη 1933-1934, όπου επιμελήθηκε ο Γιάννης Φαρσάρης των ηλεκτρονικών εκδόσεων της Ανοικτής Βιβλιοθήκης, και συγκέντρωσε όλες αυτές τις ιστορίες δημιουργώντας ένα δωρεάν εκπληκτικό ηλεκτρονικό βιβλίο! 

Περιγραφή της ιστορίας

Όταν πέφτει το σκοτάδι και η ομίχλη σκεπάζει τα στενά σοκάκια του Λονδίνου, ο τρόμος απλώνει την ανατριχιαστική σκιά του πάνω από την πόλη. Μια ογκώδης σκοτεινή φιγούρα βρίσκει καταφύγιο στην καταχνιά και μόνο το γυαλιστερό, κοφτερό λεπίδι της λάμπει μέσα στη νύχτα. Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης παραμονεύει υπομονετικά το επόμενο θύμα του! Νεαρές, ανυποψίαστες κοπέλες αφήνουν την τελευταία τους πνοή στα υγρά πλακόστρωτα κάθε βράδυ. Όλη η λονδρέζικη κοινωνία έχει στρέψει το βλέμμα και τις ελπίδες της σε έναν μόνο άνθρωπο, τον ασυναγώνιστο Σέρλοκ Χόλμς! 
Ο σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ υπογράφει άλλο ένα αριστούργημα και ο πιο διάσημος ντετέκτιβ της Αγγλίας έρχεται αντιμέτωπος με έναν από τους πιο αδίστακτους, αιμοσταγείς και τρομακτικούς δολοφόνους όλων των εποχών.

σ.σ: Έχουμε δημοσιεύσει όλο το έργο του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ σε προηγούμενο άρθρo, και φρονώ πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να του ρίξεις μια ματιά: Σέρλοκ Χολμς - Όλα τα βιβλία του διάσημου Ντετέκτιβ εντελώς δωρεάν

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 12.6 MB
Σελίδες: 23
Συγγραφέας: Άρθουρ Κόναν Ντόυλ
Έκδοση: Opebook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal