Chicken Invaders Universe - Δωρεάν το ελληνικό παιχνίδι που κάνει θραύση στο Steam

Chicken Invaders Universe
Το Chicken Invaders Universe είναι ένα δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι για υπολογιστές που προσφέρει μια φρέσκια και διασκεδαστική προσέγγιση στον κλασικό τύπο των shoot 'em up παιχνιδιών. Με εντυπωσιακά γραφικά, εθιστική δράση και πληθώρα περιεχομένου, αυτό το παιχνίδι θα κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους για ώρες.

Το σενάριο του Chicken Invaders Universe αφηγείται την ιστορία μιας ειρηνικής γήινης κοινωνίας που ξαφνικά δέχεται επίθεση από διαστημικές κότες. Ως πιλότος διαστημικού σκάφους, ο στόχος σου είναι να αποτρέψεις την εξάπλωσή τους και να σώσεις την ανθρωπότητα από την κότο-αποκάλυψη.

Το γεγονός ότι οι εχθροί στο παιχνίδι είναι κότες προσφέρει ένα ανανεωμένο και αστείο στοιχείο στο gameplay. Θα αντιμετωπίσεις κότες που πετούν, εκτοξεύουν αβγά και επιδίδονται σε πολλαπλές δημιουργικές επιθέσεις. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από όπλα και power-ups που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την απειλή των κοτών.πουλερικών.


Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Chicken Invaders Universe είναι η δυνατότητα παιχνιδιού με πολλούς παίκτες. Μπορείς να συνεργαστείς με άλλους παίκτες για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις ή να ανταγωνιστείς μεταξύ σας για το υψηλότερο σκορ.

Συνοψίζοντας, το Chicken Invaders Universe είναι ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό shoot 'em up παιχνίδι με ανεξάντλητο περιεχόμενο και πολυπλοκότητα. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά, η δράση είναι εθιστική και η δυνατότητα παιχνιδιού με πολλούς παίκτες προσφέρει μια επιπλέον νότα διασκέδασης και ανταγωνισμού.
Εάν είσαι φαν των παιχνιδιών shoot 'em up ή αν απλά αναζητάς ένα παιχνίδι που θα σε κρατήσει απασχολημένο για ώρες, τότε το Chicken Invaders Universe είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Κατέβασε το παιχνίδι: Chicken Invaders Universe

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal