VSDC Free Video Converter - Δωρεάν και εύκολος μετατροπέας αρχείων βίντεο

VSDC Free Video Converter - Δωρεάν και εύκολος μετατροπέας αρχείων βίντεο

Το VSDC Free Video Converter είναι ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο που παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν. Εάν ψάχνεις για ένα απλό και ευέλικτο πρόγραμμα μετατροπής βίντεο, τότε το VSDC Free Video Converter μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του VSDC Free Video Converter είναι η ευκολία χρήσης. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να προσθέσει τα αρχεία βίντεο που θέλει να μετατρέψει, να επιλέξει τη μορφή εξόδου και να ξεκινήσει τη μετατροπή με λίγα κλικ του ποντικιού. Το περιβάλλον εργασίας είναι κατανοητό και φιλικό προς το χρήστη, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία χρήσης.

Το VSDC Free Video Converter υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα μορφών αρχείων εισόδου και εξόδου, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών όπως AVI, MP4, MKV, MOV και πολλών άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μετατρέψεις τα βίντεο σου σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή, επιτρέποντάς σε να τα προβάλεις σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο VSDC Free Video Converter είναι η δυνατότητα να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις εξόδου του βίντεο. Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση, τον ρυθμό καρέ, την κωδικοποίηση, το bitrate και άλλες παραμέτρους, προσφέροντας πλήρη έλεγχο επί της ποιότητας και των προδιαγραφών του εξόδου του βίντεο.

σ.σ: Σε παλιότερο άρθρο, παρουσιάσαμε από την ίδια εταιρία, το VSDC Free Video Editor, ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. 

Έκδοση: 1.2.1
Μέγεθος: 29.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: videosoftdev.com
Πηγή: videosoftdev.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal