Ashampoo Photo Optimizer - Αυτόματη διόρθωση φωτογραφιών

Ashampoo Photo Optimizer - Αυτόματη διόρθωση φωτογραφιών

Το Ashampoo Photo Optimizer, από την πασίγνωστη ομώνυμη εταιρία, είναι ένα εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων το οποίο προσφέρει αυτόματη βελτιστοποίηση. Με την ενσωματωμένη λειτουργία βελτιστοποίησης εικόνας, κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις στο πρόγραμμα, σαρώνεται για πιθανά προβλήματα όπως έκθεση, θερμοκρασία χρώματος, ευκρίνεια, στίγματα και αντίθεση. Ο εξελιγμένος αλγόριθμος του προγράμματος ανιχνεύει και διορθώνει αυτά τα ζητήματα αυτόματα, παρέχοντας βέλτιστα αποτελέσματα, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. 

Αυτό το καθιστά ιδανικό για αρχάριους και για όσους δε θέλουν να αφιερώσουν χρόνο σε πολύπλοκες διαδικασίες που χρειάζονται αντίστοιχες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι πλήρως συμβατό με τα Windows 10 και 11 και είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα. 

Εκτός όμως των αυτοματισμών του, το Ashampoo Photo Optimizer διαθέτει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας, όπως περικοπή, περιστροφή, εκτύπωση, αλλαγή μεγέθους. κ.α. 
Προτείνω να το χρησιμοποιείς μόνο για την αυτόματη βελτίωση διότι ι η βασική επεξεργασία υπολείπεται σε λειτουργίες από άλλες πιο ολοκληρωμένες δωρεάν εφαρμογές. 

σ.σ: Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο site της εταιρίας ώστε να σου στείλει email με την ενεργοποίηση του προϊόντος.  

Έκδοση: 1.9.7
Μέγεθος: 113 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, 11
Κατασκευαστής: Ashampoo
Πηγή: ashampoo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal