Context Menu Manager - Φέρε στα μέτρα σου το μενού του δεξιού κλικ των Windows

Context Menu Manager - Φέρε στα μέτρα σου το μενού του δεξιού κλικ των Windows

Το Context Menu Manager είναι ένα εκπληκτικό δωρεάν και ανοικτού κώδικα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται το μενού περιβάλλοντος του δεξιού κλικ των Windows με άνεση και αποτελεσματικότητα. Είναι μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, παρέχοντας εντυπωσιακές λειτουργίες για να φτιάξεις ένα εντελώς προσωποποιημένο μενού δεξιού κλικ στα Windows.

Κύρια χαρακτηριστικά
  • Εύκολο στη χρήση: Το περιβάλλον εργασίας του Context Menu Manager είναι φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση. Είναι οργανωμένο με λογικό τρόπο, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία χρήσης.
  • Εξατομίκευση: Υπάρχει πληθώρα επιλογών για να φέρεις το μενού του δεξιού κλικ στα μέτρα σου.  Μπορείς να προσθέσεις, να αφαιρέσεις ή ακόμη και να απενεργοποιήσεις επιλογές με ένα απλό κλικ.
  • Ελαφρύ και αποτελεσματικό: Το Context Menu Manager δεν επιβαρύνει το σύστημα, ενώ ταυτόχρονα κάνεις τη δουλειά σου απρόσκοπτα.
  • Ασφαλής: Η εφαρμογή διασφαλίζει ότι όλες οι αλλαγές που κάνεις στο μενού του δεξιού κλικ είναι ασφαλείς και αναστρέψιμες. Διαθέτει  επιλογές επαναφοράς σε προηγούμενες ρυθμίσεις.

Συμπέρασμα
Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία στο μενού δεξιού κλικ των Windows, το Context Menu Manager είναι το ιδανικό εργαλείο. Προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να προσαρμόσεις το μενού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, χωρίς να επηρεάζει τη σταθερότητα του συστήματός σου. Με απλά λόγια, είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για όσους επιθυμούν να έχουν πλήρη έλεγχο στον τρόπο που διαχειρίζονται τα αρχεία τους στα Windows. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. \

Σημαντικό: Η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι η Κινεζική, αλλά η εφαρμογή θα σου ζητήσει να την αλλάξεις κατά την πρώτη εκκίνηση (απαιτείται επανεκκίνηση της εφαρμογής).

Έκδοση: 3.3.3.1
Μέγεθος: 487 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: BluePointLilac
Πηγή: majorgeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal