1ο Θερινό Σχολείο Πληροφορικής και Προγραμματισμού: Δωρεάν για μαθητές πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Θερινού Σχολείου Πληροφορικής και Προγραμματισμού (ΘΣΠ) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ΔΕΝ έχουν απαραίτητα προηγούμενη επαφή με τον προγραμματισμό και το διαγωνιστικό προγραμματισμό και επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν. 
Σκοπός του ΘΣΠ είναι η εξοικείωση των ενδιαφερόμενων μαθητών με τον προγραμματισμό και η προετοιμασία, όσων από αυτούς ενδιαφέρονται, για τη συμμετοχή στον 36ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής (ΠΔΠ) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κόστος συμμετοχής: Το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  • Διάρκεια: Δύο εβδομάδες, από 17 έως 28 Ιουλίου 2023, πρωινές ώρες (9:00-13:00).
  • Πραγματοποίηση μαθημάτων: Eξ αποστάσεως (ο σύνδεσμος συμμετοχής θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες).

Διάβασε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση: 1ο Θερινό σχολείο Πληροφορικής και Προγραμματισμού

Παράπονα συντάκτη: Δεν νοείται website που ασχολείται με την πληροφορική να μη διαθέτει πιστοποιητικό SSL.  Φυσικά αναφέρομαι στο epy.gr, το οποίο καλά κάνει και διοργανώνει ένα τέτοιο σχολείο (γιαυτό και  το μνημονεύουμε), αλλά είναι μεγάλο σφάλμα η απουσία SSL εν έτη 2023. Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα αυτή η σημαντική παράλειψη από τους υπεύθυνους του website.  

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal