LokiCraft - Ο καλύτερος και εντελώς δωρεάν κλώνος του Minecraft

LokiCraft - Ο καλύτερος και εντελώς δωρεάν κλώνος του Minecraft

Το LokiCraft είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κατασκευής και εξερεύνησης που δημιουργήθηκε το 2019 από τους προγραμματιστές akseno2 και Abedalhameed Qaisi, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο διότι καταφέρνει να αντιγράψει με επιτυχία τη δημιουργική διαδικασία του εξαιρετικού και δημοφιλούς Minecraft. Δηλαδή, πρόκειται για ένα δωρεάν αξιόλογο κλώνο του. Για να κατανοήσεις την επιτυχία του, μόνο στο Google Play Store, έχει πάνω από 100 εκατομμύρια Downloads. 

Το gameplay στο LokiCraft είναι παρόμοιο με αυτό που θα έβρισκες σε οποιονδήποτε άλλο τίτλο πρώτου προσώπου (First Person): Μπορείς να ελέγχεις τις κινήσεις του χαρακτήρα σου πατώντας το μικρό d-pad στην αριστερή πλευρά της οθόνης, ενώ μπορείς να σύρεις το δάχτυλό σου στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να προσαρμόσεις την οπτική σου γωνία. Όπως και στη δημιουργικότητα που προσφέρει ο αρχικός τίτλος (Minecraft), έτσι και στο LokiCraft, έχεις πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό πόρων που βρίσκονται στο inventory σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτούς τους πόρους για να κατασκευάσεις οτιδήποτε σου έρχεται στο μυαλό.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του LokiCraft, και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει πολύ από παρόμοιους τίτλους/κλώνους, είναι τα εκπληκτικά γραφικά του και το πόσο ομαλά τρέχουν. 

Υπάρχουν δύο Modes στο παιχνίδι:
  • Creative mode: Εδώ, μόνος στόχος σου είναι να δημιουργείς κτίσματα και ό,τι άλλο θέλεις με μόνο φρένο...τη φαντασία σου. 
  • Survival mode: Αυτό το mode είναι για πιο σκληροπυρηνικούς, οι οποίοι που θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές και θα το βρεις εντελώς δωρεάν στα αντίστοιχα Stores που επισυνάπτουμε στο τέλος του άρθρου. 

Έξτρα υλικό: όπως θα παρατήρησες, λείπει η έκδοση για Windows από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θέλεις ακόμα ένα αξιόλογο κλώνο του Minecraft, ο οποίος να έχει εκδόσεις και για υπολογιστές, μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το Minetest

Έκδοση: 1.50
Μέγεθος: 57 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4+, iOS 14+
Κατασκευαστής: akseno2, Abedalhameed Qaisi
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal