AirVisual - Η δωρεάν εφαρμογή που μετράει την ποιότητα του αέρα

AirVisual - Η εφαρμογή που μετράει την ποιότητα του αέρα

Η IQAir αναδεικνύει την ποιότητα του αέρα και τη σημασία της για την υγεία με τη δωρεάν εφαρμογή AirVisual για Android και iOS συσκευές. Μέσω της εφαρμογής αυτής, παρέχονται αξιόπιστες πληροφορίες από τους κορυφαίους αισθητήρες παρακολούθησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της εταιρίας, και καλύπτει πάνω από 500,000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Η πλατφόρμα δείχνει τις συγκεντρώσεις ρύπων όπως PM2,5, PM10, όζοντος κ.α, παρέχοντας ιστορικά και προγνωστικά δεδομένα.

Απευθύνεται σε ευαίσθητα άτομα, αφού σου παρέχει προβλέψεις υγείας και συστάσεις για μείωση των επιπτώσεων. Στην εφαρμογή, ενσωματώνονται δισδιάστατοι και τρισδιάστατοι παγκόσμιοι χάρτες ρύπανσης, οι οποίοι σου προσφέρουν μια καλύτερη άποψη της ατμοσφαιρικής κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, ενώ η παρακολούθηση εκδηλώσεων δασικών πυρκαγιών βοηθά τους χρήστες να προσαρμόσουν τις δραστηριότητές τους.

Επιπλέον, μέσω προγνώσεων καιρού και ανάλυσης ανέμων, παρέχεται ενημέρωση για την επίδραση του ανέμου στη ρύπανση. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης εκπαιδευτικούς πόρους, βοηθώντας τους χρήστες να κατανοήσουν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τις επιπτώσεις τους στην υγεία.

Συμπερασματικά, η IQAir παρέχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την παρακολούθηση και προστασία της ποιότητας του αέρα, και κρίνοντας από τα εκατομμύρια των χρηστών που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, σε συνδυασμό με την άριστη κριτική (4,7 αστέρια), φρονώ πως είναι η καλύτερη στο είδος της και πρέπει να την κατεβάσεις.

Έκδοση: 6.5.0
Μέγεθος: 62 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 7+, iOS 14+
Κατασκευαστής: iqair.com
Πηγή: iqair.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal