DownThemAll - Απίστευτο εργαλείο για διαχείριση των Downloads

DownThemAll - Απίστευτο εργαλείο για διαχείριση των Downloads

Το DownThemAll είναι ένα δωρεάν πρόσθετο για τον Mozilla Firefox, Google Chrome και Microsoft Edge, για να διαχειρίζεται τις λήψεις σου (downloads), να κατεβάζεις ταυτόχρονα και με ένα κλικ οποιοδήποτε τύπο αρχείου θέλεις από μια ιστοσελίδα. Σου επιτρέπει να κατεβάζεις εύκολα και γρήγορα αρχεία από το διαδίκτυο, παρέχοντας πολλές επιλογές προσαρμογής (φίλτρα) και διαχείρισης αυτών που κατεβάζεις.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του DownThemAll περιλαμβάνουν:

Επιλογή Λήψης: Το πρόσθετο επιτρέπει στον χρήστη, να επιλέξει ποια αρχεία θα κατεβάσει από μια ιστοσελίδα, βάσει φίλτρων όπως τον τύπο αρχείου, το μέγεθος, την ημερομηνία κ.α.

Διαχείριση Λήψεων: Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τις λήψεις του, να προσθέσει ή να αφαιρέσει αρχεία από τη λίστα λήψεων, και να δημιουργήσει φακέλους για οργάνωση των ληφθέντων αρχείων.

Επιτάχυνση Λήψης: Το DownThemAll χρησιμοποιεί πολλαπλές συνδέσεις για το κάθε αρχείο, επιτρέποντας στις λήψεις να είναι ταχύτερες σε σχέση με τον κλασικό τρόπο λήψης.

Εξατομίκευση: Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του DownThemAll σύμφωνα με τις ανάγκες του, όπως τον αριθμό των συνδέσεων, τον τρόπο ονοματοδοσίας των αρχείων κ.ά.

Έκδοση: 4.12.1
Μέγεθος: -
Browser: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge
Κατασκευαστής: Nils Maier
Πηγή: downthemall.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal