Essential Office - Δωρεάν εναλλακτικό του Microsoft Office

Essential Office - Δωρεάν εναλλακτικό του Microsoft Office

Αν ψάχνεις για ένα ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που συνδυάζει επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, δημιουργία διαγραμμάτων, ημερολόγιο και πρόγραμμα προβολής PDF, τότε το Essential Office είναι η τέλεια λύση για εσένα. Πόσο μάλιστα, όταν μιλάμε για μία εντελώς δωρεάν σουίτα γραφείου

Το Essential Office έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί όσους δε χρειάζονται προηγμένες λειτουργίες και δε θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για το συνήθη ύποπτο, το Microsoft Office. Με το Essential Office μπορείς να εκτελείς γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις βασικές σου εργασίες.

Το καλύτερο όμως στοιχείο του Essential Office είναι ότι έχει σχεδιαστεί ώστε να υπάρχει πολύ καλή συμβατότητα με τα κλασικά έγγραφα Word και Excel σε παλιές και νέες μορφές, όπως: .doc, .docx, .xls και .xlsx. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ανοίξεις και να επεξεργαστείς αρχεία του Microsoft Office από εκδόσεις του 97 μέχρι και του 2021. 

σ.σ: Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις κι άλλες δωρεάν σουίτες γραφείου, εδώ είμαστε εμείς, να σου συστήσουμε ένα παλαιότερο άρθρο που συγκεντρώνουμε 10 δωρεάν εναλλακτικά Office.

Έκδοση: 2.4
Μέγεθος: 81 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής:PC Assist Software
Πηγή: majorgeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal