Volume Master - Η απόλυτη δωρεάν λύση στην ενίσχυση της έντασης

Ενίσχυση της έντασης του ήχου

Όλοι έχουμε βρεθεί στην ακόλουθη την κατάσταση: Βλέπεις ένα βίντεο στο YouTube ή ακούς αγαπημένη μουσική στο Spotify, αλλά η ένταση του ήχου δεν είναι αρκετή. Τι κάνεις τότε; Εδώ είναι που έρχεται να βοηθήσει το Volume Master, ο απλούστερος και πιο αξιόπιστος ενισχυτής ήχου που θα χρειαστείς, και ναι! Απλά μιλάμε για ένα δωρεάν πρόσθετο στο Google Chrome. 

Κύρια χαρακτηριστικά

• Ενίσχυση της έντασης έως και 600% 
Έτσι, πολύ απλά, μπορείς να αυξήσεις την ένταση του ήχου έως και 600%! Αν δεν ήσουν ικανοποιημένος με την ένταση πριν, τώρα μπορείς να τη φέρεις στα επίπεδα που επιθυμείς.

• Έλεγχος της έντασης σε οποιαδήποτε καρτέλα
Ξέχασε τον κόπο του να ψάχνεις στις ρυθμίσεις για την ένταση σε κάθε καρτέλα που ανοίγεις. Με το Volume Master, μπορείς να το κάνεις αυτό με έναν απλό κλικ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σου στον ήχο ένα απλό εργαλείο όπως το Volume Master. Νομίζω, ότι μόλις «παντρεύτηκες» ακόμα ένα ποιοτικό πρόσθετο!

Έκδοση: 1.13.2
Μέγεθος: 53.88 KiB
Browser: Google Chrome 
Κατασκευαστής: Peta Sittek
Πηγή: petasittek.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal