[Ερωτήσεις αναγνωστών]: Πώς κατεβάζω τραγούδια από το YouTube και τα γράφω σε CD

Πώς κατεβάζω τραγούδια από το YouTube και τα γράφω σε CD
Ο αναγνώστης του site μας και μέλος της ομάδας συζητήσεων του dwrean.net στο Facebook, Marios Mathe, έκανε την εξής ερώτηση:

Καλημέρα, γνωρίζετε πως μπορώ να κατεβάσω τραγούδια mp3 από το YouTube και να τα γράψω πάνω στο cd για να παίξουν στο αυτοκίνητο.

Γεια σου φίλε Μάριε! 
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι αρκετά εύκολη, μιας και υπάρχουν πληθώρα εφαρμογών/προγραμμάτων που κάνουν αυτή τη δουλειά. Δηλαδή δωρεάν λογισμικά που κατεβάζουν τραγούδια από το YouTube και δωρεάν προγράμματα για να γράφουμε μουσική σε CD. 

• Από τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν, επιλέγω το ClipConverter  για να κατεβάζεις τη μουσική από το YouTube, μιας και είναι online και δε χρειάζεται κανένα κατέβασμα στον υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου. 
• Για εγγραφή των τραγουδιών σε CD, θα πάμε σε μια κλασική αξία, η οποία είναι το αγαπημένο CDBurner XP. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και θεωρείται από τους θρύλους του είδους, μιας και υπάρχει Online από το μακρινό 2004. 

Ελπίζω να βοήθησα. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal