Nanonote - Δωρεάν μινιμαλιστική εφαρμογή για σημειώσεις

Nanonote - Δωρεάν μινιμαλιστική εφαρμογή για σημειώσεις

Το Nanonote είναι μια μινιμαλιστική και δωρεάν εφαρμογή για να γράφεις σημειώσεις στον υπολογιστή σου. Οτιδήποτε πληκτρολογείς μέσα στο Nanote αποθηκεύεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις χειροκίνητη αποθήκευση. 

Το μενού του Nanonote έχει τα βασικά, δηλαδή να αλλάξεις τη γραμματοσειρά, το μέγεθός της αλλά και μια πολύ χρήσιμη λειτουργία ονόματι «Always on Top» (πάντα στην κορυφή), για να διατηρείς πάντα σε πρώτο πλάνο το παράθυρο που γράφεις. 

Επίσης, διαθέτει μερικές εύχρηστες λειτουργίες όπως αυτόματη δημιουργία λιστών με Check boxes, παύλες (-) ή και αστερίσκους (*). 
Επιπλέον, μπορείς να βάλεις Links και να είναι ενεργά πατώντας τον συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+κλικ ή Ctrl+G ενώ ο δρομέας βρίσκεται μέσα σε ένα URL. Για διάφορα tips, ακολούθησε τον σύνδεσμο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ανοικτού κώδικα εφαρμογή και διατίθεται για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 1.4.0
Μέγεθος: 8.62 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Aurélien Gâteau
Πηγή: github.com/agateau
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal