Νέα Ελληνικά Λυκείου - Χρήσιμος οδηγός για όλες τις τάξεις

Νέα Ελληνικά Λυκείου - Χρήσιμος οδηγός για όλες τις τάξεις

Λίγα λόγια από την εισαγωγή του βιβλίου:

Ο «Χρήσιμος Οδηγός Νέων Ελληνικών» αποτελεί ένα πόνημα που απευθύνεται σε καθηγητές, μαθητές αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο/η ασχολείται με το αντικείμενο των Νέων Ελληνικών, προκειμένου να έχει μια όσο γίνεται πιο σφαιρική εικόνα διάφορων εννοιών που ενδέχεται να συναντήσει στον χώρο. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αποδελτίωση των ενοτήτων του Φακέλου Υλικού, των σχολικών εγχειριδίων, του ΨΕΒ και άλλων πολλών χρήσιμων και έγκυρων πηγών που μπορούν να αποτελέσουν έναν πραγματικά χρήσιμο οδηγό στον καθένα μας. Μάλιστα, οι έννοιες τίθενται αλφαβητικά, ώστε να είναι πιο λειτουργικό. Ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στην εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων και συντάχτηκε με σκοπό, όπως προαναφέραμε, να αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό μας, καλύπτοντας ένα ευρύτερο πεδίο.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Άρης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1973 στο Βόλο. Το 1991 εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο του το 1995. Από το 1996 ασχολήθηκε με ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ από το 2006 διευθύνει το «Φιλολογικό και Οικονομικό Φροντιστήριο», στο Βόλο με δύο εκπαιδευτήρια. 

Μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο του Άρη Ιωαννίδη, χάρη στις εκδόσεις Schoolitme, που επιμελήθηκαν την ψηφιακή του έκδοση (PDF). 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.8 MB
Σελίδες: 154
Συγγραφέας: Άρης Ιωαννίδης
Πηγή: Schooltime.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal