Hapitel - Βρες τη χαμηλότερη τιμή σε Cosmote, Nova και Vodafone

Δωρεάν σύγκριση τιμών σε ίντερνετ, τηλεφωνία

Δεν είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζουν πολλοί, αλλά η hapitel είναι η μοναδική διαδικτυακή εφαρμογή στην Ελλάδα που κάνει σύγκριση προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης, και στο τέλος σε καθοδηγεί με ένα μόνο βήμα να βρεις τι ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και κυρίως τι σε συμφέρει οικονομικά για όλα τα προγράμματα και συνδυασμούς της αγοράς. 

Φυσικά, η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία κρυφή χρέωση! 

Αξιοπιστία
Η πύλη είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και δεν επιχειρεί να σε πείσει να αγοράσεις συγκεκριμένα προγράμματα. Η hapitel περιορίζεται στην εύρεση και παρουσίαση των φθηνότερων πακέτων της αγοράς, αυτό και μόνο! 

Up to Date
Η βάση δεδομένων της hapitel ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις δημοσιευμένες προσφορές των εταιρειών της αγοράς. Εκεί μπορείς να έχεις άμεση ενημέρωση για τα πακέτα ή συνδυασμούς πακέτων και προγραμμάτων κινητής, σταθερής, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης ΧΩΡΙΣ να αναλώνεσαι σε κουραστικές έρευνες αγοράς από εταιρεία σε εταιρεία και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή δεν χρειάζεται κατέβασμα διότι δουλεύει Online και είναι ενσωματωμένη στο website της Hapitel. 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal