Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2021 - Δωρεάν μαθήματα με πιστοποίηση

Δωρεάν μαθήματα Microsoft Excel 2021

Το Mathesis, ιδρύθηκε το 2015 ως ένα ιδιαίτερο τμήμα των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία και δωρεάν προσφορά διαδικτυακών μαθημάτων στο επίπεδο των καλύτερων διεθνών προτύπων.

Το Mathesis ξεκινάει σε λίγες ημέρες ακόμα μία σειρά δωρεάν μαθημάτων και ένα από αυτά που μου κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι το Excel! Η σειρά μαθημάτων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, και νομίζω αξίζει της προσοχής σου. Πάμε να δούμε τι λέει για το μάθημα ο διδάσκων, Στέφανος Βαμβάκος, γνωστός από το YouTube με το κανάλι του «Καθημερινή Φυσική». 

Είτε είσαι ένας μελλοντικός αναλυτής δεδομένων, ένας έμπειρος επαγγελματίας που επιθυμεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του, ένας φοιτητής στον δρόμο προς την ακαδημαϊκή αριστεία ή απλώς θέλεις να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, αυτό το μάθημα θα είναι ο βοηθός σου για να γνωρίσεις τις πιο σημαντικές εφαρμογές και δυνατότητες του Microsoft Excel 2021! 

Σκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσεις επάρκεια στην εισαγωγή και μορφοποίηση δεδομένων, να εξοικειωθείς με τη δημιουργία τύπων και συναρτήσεων και να μάθεις να παρουσιάζεις τα ευρήματά σου με σαφήνεια. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ένα πλήθος προκλήσεων τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, οπλισμένος με την ικανότητα να μετατρέπεις τα δεδομένα σε γνώσεις και αποφάσεις.

Το μάθημα δεν έχει προαπαιτούμενες γνώσεις και απευθύνεται στο γενικό κοινό. Φυσικά είναι δωρεάν αλλά αν επιθυμείς την έκδοση πιστοποιητικού, θα πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 30€! Εγώ θα τα έδινα με πολύ ευχαρίστηση! 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφή στο μάθημα, ακολούθησε το σύνδεσμο: Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2021

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal