Snipclip Record - Δωρεάν καταγραφή οθόνης και κάμερας

Snipclip Record - Δωρεάν καταγραφή οθόνης και κάμερας

Σήμερα θα σου παρουσιάσω το εξαιρετικό δωρεάν web εργαλείο που ονομάζεται «Snipclip Record», το οποίο σου επιτρέπει να καταγράψεις εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σου, την κάμερά σου ή και τα δύο ταυτόχρονα. Είτε θέλεις να φτιάξεις βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα, είτε απλά θέλεις να καταγράψεις σε βίντεο την διαδικασία που κάνεις στην οθόνη του υπολογιστή σου και να τη μοιραστείς με έναν φίλο ή συνεργάτη, το Snipclip Record είναι η ιδανική λύση. 

Αυτό που ξεχώρισα σε αυτό το εργαλείο καταγραφής είναι η άμεση χρησιμοποίησή του μέσα από το browser, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σου ή να κάνεις εγγραφή με το email σου.  

Με το Snipclip Record, η διαδικασία υπεραπλουστεύεται, και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχεία .webm. Βέβαια, μπορείς να μετατρέψεις (εαν θέλεις) το βίντεο σε MP4 μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου που διαθέτει ο δημιουργός της εφαρμογής. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal