«Το Μυστήριο του Χάντερς Λοτζ» - Δωρεάν διήγημα της Αγκάθα Κρίστι (Audio Book)

«Το Μυστήριο του Χάντερς Λοτζ» - Δωρεάν διήγημα της Αγκάθα Κρίστι

Περίληψη του διηγήματος

Στο διήγημα «Το Μυστήριο του Χάντερς Λοτζ» της Αγκάθα Κρίστι, ο περίφημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό καλείται να λύσει έναν γρίφο εγκληματικής υπόθεσης. Το Χάντερς Λοτζ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου συγκεντρώνονται διάφοροι πλούσιοι και επιφανείς πελάτες. Κατά τη διάρκεια μιας χειμωνιάτικης νύχτας, ένας από τους επισκέπτες βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιό του, και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για φόνο. 

Με τη στοχοποίηση των κυριότερων υπόπτων, ο Πουαρό αποκαλύπτει μυστικά, ψέματα και προδοσίες, προσφέροντας στον αναγνώστη ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του εγκλήματος και της ανακάλυψης της αλήθειας.

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα: 

Η Αγκάθα Κρίστι (1890-1976) ήταν η βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος και μία από τις πιο διάσημες συγγραφείς (ίσως η διασημότερη) της αστυνομικής λογοτεχνίας. Γεννημένη στην Αγγλία, διακρίθηκε για τη δημιουργία του Ηρακλή Πουαρό και της Μις Μάρπλ, δύο εμβληματικών χαρακτήρων της αστυνομικής λογοτεχνίας. Τα έργα της περιλαμβάνουν πολλά μυθιστορήματα, όπως το «Έγκλημα στο Οριεντ Έξπρες» και το «Δέκα Μικροί Νέγροι», ενώ η γραφή της χαρακτηρίζεται από εμπλουτισμένους χαρακτήρες, ξαφνικές ανατροπές και σύνθετες ιστορίες εγκλήματος που καταλήγουν σε εντυπωσιακές λύσεις. 

Σήμερα, έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο στα ελληνικά, σε αφήγηση της Χριστίνα Μπράβου μέσω του παρακάτω player από το Spotify. 


 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal